Gift ontvangen van Beheersstichting “Loswal de Bonnen”

Stichting Westlander Nostalgie heeft op zaterdag 29 maart een bedrag in ontvangst genomen van ” Loswal de Bonnen”

zie hieronder het persbericht:

 

De Lier 02.04.2014 – Beheerstichting De Nostalgie ontvangt  € 2.500,–  subsidie van Beheerstiching Loswal “De Bonnen”…

voor de aanschaf van een boegschroef ten behoeve van de renovatie van het motorvrachtschip ‘Cubaard’.

Het Fonds van Beheerstichting Loswal “De Bonnen” steunt initiatieven in de streek van het Westland en Hoek van Holland, die de kwaliteit van de samenleving verhogen. Dit doet zij door, onder meer, het verlenen van financiële steun aan projecten op het gebied van cultuur.

Beheerstichting Westlander Nostalgie heeft als doelstelling twee historische bedrijfsvaartuigen te behouden voor de toekomst. Te weten de Zeilende Westlander genaamd ‘Nostalgie’ en sinds 1 januari 2012 het motorvrachtschip genaamd ‘Cubaard’. De beheerstichting Westlander Nostalgie gaat er voor zorgen, dat dit motorvrachtschip weer in goede staat van onderhoud komt en weer kan gaan varen. De beheerstichting Westlander Nostalgie, heeft dit voorjaar een subsidieaanvraag gedaan voor de boegschroef als onderdeel van de renovatie van het motorvrachtschip ‘Cubaard’.

 

De Beheerstichting Loswal “De Bonnen” heeft de aanvraag goedgekeurd. Dat betekent dat op korte termijn begonnen kan worden met het inbouwen van de boegschroef in het motorvrachtschip ‘Cubaard’. Penningmeester de heer M. van Geest en voorzitter de heer A. Renes namen de subsidie op zaterdag 29 maart in ontvangst uit handen van de heer P. Steyn. De nieuwe boegschroef brengt het historische motorvrachtschip ‘Cubaard’ weer een stukje dichter bij de toevoeging aan de historische bruine vloot.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s