Coating aanbrengen

Hoi,
Vrijdag 5, Zaterdag 6 en Zondag 7 december zijn we weer aan het verven gezweest. Vrijdagochtend heeft Edwin weer nieuwe NELFAPOX gehaald en konden we weer verder. Vrijdag is Edwin aan het verven geweest. Zaterdag was het de beurt aan Frank en Marcel. Zondag hebben Marcel en Edwin na de Kerk nog maar even de verfkleding aangetrokken.Het was wel zo, dat de laatste stukjes die nog niet geschilderd waren…… zaten al een beetje onder de roest……. oooooo neeeee………… Maar even staalborstel er overheen en klaar.
Zooooo dit is in ieder geval een frissere aanblik, dan met teer. Dit gaat er al weer een beetje op lijken.
Groetjes,
Edwin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s