Teer

De Nostalgie is weer uit het water. We zijn nu gestart aan het teervrij maken van de achterroof. Hier hebben we eigenlijk nog nooit wat aan gedaan. We hebben afgelopen zaterdag met twee naaldenbikkers al een groot deel kaal gemaakt. Wat een klote klus is dat….. overal zit teer, je stinkt naar teer ooooooooooooo…… Je zweet je eigen helemaal leeg in dat hok. Maar ja het zat er een keer aan te komen.
 
De motor hebben we ook uit de Nostalgie gehaald. De demperplaat was stuk volgens ons. Wat bleek………….. meer dan stuk. Hier hadden we niet veel langer meer mee kunnen varen. We gaan nu het motor ruim ook direct schoon maken en naaldenbikken. Waarna we alles stralen. Dan kan het motorruim en de achterroof in de twee componenten gezet worden.
 
Binnenkort gaan we een nieuwe demperplaat halen en een nieuwe as + schroef.
 
Groetjes,
 
 
Edwin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s