Onderhoud 2000

Als eerste willen we Koole Potgrond, RijnPlant, bedanken voor het beschikbaar stellen van ruimte om onze boot te onderhouden. Ook Jasper van Etten bedankt voor je arbeid.

2000
Het voorjaar heeft de schuit bij Koole potgrond gelegen. Hier is o.a. een stuk van de bodem vervangen. Ook is er een nieuw roefje gemaakt (met dank aan Jasper van Etten). Veel werk ging er zitten in het verwijderen van oude teer en verflagen. In de kuip hebben we de teer vervangen door verf, ook dit was een hele klus. Ondertussen had Henk Bom een nieuw roer gemaakt. Toen Koole potgrond zelf ging verbouwen, zijn we verhuisd. Vervolgens heeft Rijnplant ons de mogelijkheid geboden om de boot een tijdje in een oude kas te liggen, tot deze afgebroken werd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s