Logboek 2005

2005   

September 2005
Drukke maand geweest met boot activiteiten en niet eens aan alles meegedaan. De Gouden Gaffelrace, hebben we overgeslagen, omdat de jongens een vrijgezelle party hadden. Maar de week daarna hadden we alweer Rondje Poeldijk (schuitenrace). Vrijdag ervoor de mast eraf gehaald, zaterdag meegedaan en 4e geworden en een heerlijke dag beleefd om vervolgens zondag weer de mast er op te zetten (want zonder mast, ziet de boot er niet echt compleet uit. De week erna hadden we op zaterdag een rondvaart, zodat we niet al op zaterdag meekonden doen aan de Midden-Delflandrace, Edwin en Winny zijn meegaan op een andere boot en op zondag hebben we met de nostalgie meegedaan en ook zijn we hier 4e geworden, wederom een prestatie waar we trots op zijn. En afgelopen weekend voor het eerst meegedaan aan de Turfrace, leuk, zwaar, kapot maar fantastisch en we zijn er trots op, maar ook hier zijn we weer 4e geworden.

Augustus 2005
Net terug van SAIL, dus hoog nodig tijd om de site weer een keer bij te werken. Ondertussen hebben we een stukje ZV kamp meegemaakt waarna we terug gezeild zijn over de oude Rijn. Hebben we meegedaan aan het Varend Corso, helaas werkte hier het weer niet helemaal mee en hebben de bloemen veel water gekregen (en wij ook). En net de SAIL achter de rug. Met wat mij betreft als hoogte punt de SAIL in. Nog net voor de SAIL nog wat aanpassingen aan de boot gedaan en op het nippertje je ook de nieuwe zwaarden. Deze hebben we tijdens de SAIL goed getest. We zijn nl. lekker wezen zeilen op het Markermeer. Dit was gewoon heerlijk.

Juni 2005
Al een paar maanden de site niet bijgewerkt maar dat betekend niet, dat er niks is gebeurd. Na een tegenslag bij het onderhoud, de verf op het onderwaterschip was er helemaal af en moest dus weer opnieuw gedaan worden.
Maar de boot is nu te water en we hebben al een aantal leuke dingen achter de rug. De business run van Scouting Kwintsheul was een wedstrijd met veel wind en zon en zeker een die ik jammer vind, dat ik hem gemist heb. Edwin en Alex hebben hier gevaren. De westlander zeildagen zijn we helaas laatste geworden (ondanks de nieuwe fok) maar is een heerlijk weekend geweest. Helaas konden Edwin, Alex en Frank niet, dus zijn we maar elders gaan zoeken. Peter Verheij, Jorgen en Ard Rosink en Ruby Ooyevaar zijn dit weekend met ons meegevaren.

Meteen het weekend er na was er een tocht georganiseerd, een rondje varen door natuurgebied (Weipoort). Een geweldig mooie dag in een mooi gebied, dit was dus echt genieten. Afgesloten met een gezamenlijke barbeque.

Maart 2005
Langzamerhand begint het zeilseizoen weer te beginnen. Maar we hebben niet echt stil gezeten. In de kerstvakantie zijn we begonnen aan nieuwe zwaarden en ik moet zeggen ze worden echt mooi. Ondertussen zijn we lood aan het verzamelen om de mast gewichten aan te passen. Met de nieuwe mast, was het oude gewicht niet meer afdoende, zodoende….. aan de slag.

CheckStat
CheckStat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s