Logboek 2002

2002       

Als eerste willen we Van der Lans Tomaten en Autoschade bedrijf van Geest bedanken voor de mogelijkheid die ze geboden hebben om onze boot te onderhouden.

2002
In januari is de boot het water uitgehaald. Firma Van der Lans bood ons de mogelijkheid om de boot binnen op te knappen. Van deze gelegenheid hebben we gebruikt gemaakt om de oude Deutz motor te vervangen door een Kubota. Tegelijkertijd zijn de oude dekluiken vervangen en bij nieuwe dekluiken hoort natuurlijk ook een nieuw dekzeil. In mei is de boot weer te water gelaten.

Omdat we niet op de oude motor naar de NaWaKa in Roermond durfden te varen, is de motor dit jaar vervangen door een Kubota. Met de nieuwe motor aan boord zijn we naar de NaWaKa (Nationaal WaterKamp scouting) gevaren. Op de NaWaKa zelf is de Nostalgie voor het eerst onder zeil gegaan. Echt fantastisch, hier hadden we toch wel naar toe geleefd. Na de NaWaKa zijn Winny, Edwin en Shanna nog een weekje doorgevaren. Omdat er weinig wind was, zijn zij naar de Grevelingen gevaren, om te proberen of het daar mogelijk was om te zeilen. Dit is gelukt voor 2 uurtjes en toen was er helemaal geen wind meer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s