Zwart achterdek en spanten vastgelast

Vandaag heeft Edwin de achterzijde met de naaldenbikker afgemaakt. Alex heeft het dek uiteindelijk stofvrij gemaakt en hierna konden we het achterdek in de zwarte twee componenten epoxy coating zetten. (wel zo lekker met het zeilen. Heb je geen zwarte teerkont meer). Marcel heeft met Wim samen de spanten en de weegbak vast gelast. Wim heeft ook de zijstag strippen verstevigd. Winny heeft de boot geschuurd en in de middag heeft de waterlijn een laag verf gekregen. Alex is ook nog bezig geweest met het maken van de loefbijter. We hebben met karton een model gemaakt en die wordt nu gesneden voor ons (10 mm ijzer).

 

Groetjes,

 

Edwin.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s