Achterdek

Het achterdek heeft Edwin vrijdagmiddag met de naaldenbikker helemaal kaal gemaakt. Zaterdagochtend nog even de laatste puntjes op de i. Dan kan op zaterdagmiddag het achterdek in de coating gezet worden.
 
De zijkanten die Edwin en Frank donderdag avond hebben gerold, zijn toch te bobbelig geworden. Zaterdag moet het geschuurd worden en met de kwast gedaan worden. Dat wordt strakker. Geen nood, het duurt alleen wat langer. Edwin heeft voorgesteld, om de coating eerst te rollen en na te strijken met een kwast.
 
Groetjes,
 
Edwin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s