Weegbak en voordek

Marcel is afgelopen zaterdag gestart met het maken van de weegbak. Alle platen op maat snijden en slijpen. Ook de walshuid moet verwijderd worden. Edwin en Alex zijn de hele dag zoet geweest in het voordek. (klinknagels en spantjes krabben.) Echt waar, dat is geen werk, maar het moet wel gebeuren. Na veel pauzes en gevloek komt het einde wel in zicht. Daarna kan alles gestraald en geborsteld worden. Dan alles in de twee Componenten epoxy………
 
Ach je moet wat geduld hebben.
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s