Monstersesluis

De Nostalgie heeft een rondje Midden-delfland gevaren. Via de Vlaardingervaart naar de Driesluizen. Door de Oude Haven in Vlaardingen. Vervolgens door de Delflandse Buitensluis de nieuwe Maas op via Het Scheur naar Maassluis. Voordat we de haven invaren nog even zwaaien naar de pond naar Rozenburg. Gezellig door de buitenhaven in Maassluis. Bij de Monstersesluis stonden de vrijwilligers al klaar om ons te schutten. Wel nog even moeten wachten tot het water laag genoeg stond. Waarna wij weer in Delflands boezemwater belande. In de Noordvliet. Er moesten nog wel twee bruggen bediend worden door de vrijwilligers van stichting Monstersesluis. Geslaagd rondje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s